vlinder

WordPress onderhoud en updates

Wat zijn updates?

Het onderhouden van uw website is cruciaal voor de veiligheid en stabiliteit, daarom komen voor WordPress regelmatig updates uit. Niet alle updates zijn hetzelfde maar de 3 meest gebruikelijke redenen voor een update zijn:

  • Beveiliging verbeteren
  • Repareren van bugs
  • Nieuwe functionaliteiten toevoegen

Waarom updates?

Updates zorgen er dus voor dat uw website snel blijft werken, de snelheid van uw website is niet alleen belangrijk voor uw gebruikers maar ook voor zoekmachines zoals Google. Omdat WordPress een veel gebruikt systeem is, is het ook vaak doelwit van kwaadwillende die bijvoorbeeld spam willen verspreiden, updates beschermen uw website ook hier tegen. Niet alleen wordpress zelf maar ook de thema’s en plugin’s van krijgen regelmatig updates. Hoewel het verstandig is om WordPress en de plugin’s te updaten, kunnen er altijd onvoorziene complicaties voortkomen bij het installeren van een update. Het is daarom altijd aan te raden om een backup te maken voordat je een update installeert.

WordPress Update Management

Globeview bied u een aantal diensten aan om u te ontlasten bij deze taak. Met het WordPress management abonnement komt u niet voor onverwachte verassingen te staan. Wij updates uw website, maken backups, beveiligen uw website tegen spam, monitoren uw website en nog veel meer.

Hier kunt u meer informatie vinden over WordPress Update Management en de kosten.

Wilt u hierover meer weten?

Bel dan 043 450 4006 of mail naar info@globevieuw.nl.

Dennis Schmets eigenaar van Globeview,

nodigt u graag uit voor een kopje koffie…