vlinder

Cursus

Cursus WordPress

Globeview biedt een cursus WordPress aan. Deze cursus is gericht op mensen die zelf in samenwerking een vrij eenvoudige website willen maken. Deze website kunt u dankzij de cursus grotendeels zelf aanpassen. Het niveau en de diepgang van de cursus wordt aangepast aan uw wensen en voorkennis. Bent u niet bekend met Worpress? Geen nood wij leggen u alles uit, hoe er een nieuwsbericht wordt geplaatst, hoe het fotoalbum kan worden gevuld etc. Wanneer u al wat meer ervaring of voorkennis heeft, kan er bijvoorbeeld meer worden uitgelegd over plugins, widgets, en eventueel zelfs over programmeertalen.

Wat houdt het precies in?

De cursus biedt u de mogelijkheid om een eenvoudige professionele website volledig aan te passen naar uw eigen wensen. De installatie van de website wordt door Globeview aangeleverd en in de 2 dagdelen gaan we deze vullen met foto`s en teksten. Alles wordt uitgelegd zodat u in de toekomst uw website zelf kunt beheren.

Duur van de WordPress Cursus!
De cursus duurt twee dagdelen van ieder 3 uur. Dit kan s ’avonds op werkdagen of zaterdag s ’morgens of s ’middags dit gebeurt in overleg. Het wordt gehouden op ons kantoor te Gulpen, in privé les sfeer, hooguit 2 personen . Ons adres kunt u makkelijk hier vinden.

Na de cursus kunt u:

cursus wordpress
  • Pagina’s toevoegen
  • Menu’s uitbreiden
  • Tekst op uw website plaatsen
  • Nieuwsberichten toevoegen
  • Foto’s, video’s en links plaatsen
  • Fotoslider inrichten
  • Contactgegevens plaatsen
  • Kleuren en lettertypen aanpassen

Hoeveel kost het?

U krijgt voor € 499,- een professionele eenvoudige website en een 6-uurs ( 2 x 3 uur )  privé cursus op ons kantoor. Het is daarnaast ook mogelijk om tegen uurtarief uw website uit te breiden, of u doet het natuurlijk zelf. Bekijk hier de prijzen van de losse trainingen.

Overige informatie

Naast uw aanwezigheid en enthousiasme heeft u niets nodig voor de WordPress cursus. U kijkt met de webdesigner mee om de werkwijze met WordPress onder de knie te krijgen, en kunt daarna zelf aan de slag met het inrichten van uw eigen website.

Nog geen domeinnaam?

Geen zorgen! Ook de domeinnaam kan Globeview voor u regelen. Voor € 22,50 per jaar s. zorgt globeview voor de koppelingen, de set-up, administratie, aanvraag van de registratie. U krijgt daarbij ook advies voor de keuze van de domeinnaam.

Hosting

Om een website op het internet te tonen dient deze gehost te worden. Bent u niet in bezit van een hostingpakket? Dan kunt u deze bij ons aanvragen. Wanneer u de WordPress cursus neemt, krijgt u bij Globeview 25% korting op het eerste jaar van de hostingpakketten.

Bekijk hier de verschillende hostingpakketten.

Wilt u hierover meer weten?

Bel dan 043 450 4006 of mail naar info@globevieuw.nl.

Dennis Schmets eigenaar van Globeview,

nodigt u graag uit voor een kopje koffie…