Website laten ontwikkelen

Website laten ontwikkelen op maat

Bij Globeview kunt u een website volledig op maat laten ontwikkelen. websitelatenontwikkelenUw wensen worden nageleefd en u krijgt adviezen van de ontwikkelaars. We houden altijd rekening met browsercompatibiliteit. Een huisstijl en logo kunt u ook door ons laten ontwikkelen tegen uurloon.
In het huidige internettijdperk is het niet gebruikelijk om als bedrijf geen website te hebben. We ontwikkelen websites voor grote bedrijven en kleinere, gespecialiseerde mkb-bedrijven. Ook voor webshops (online webwinkels) kunt u bij Globeview terecht.

Websites worden steeds belangrijker

Vroeger maakte het nog niet zoveel uit hoe een website eruit zag. Het was al indrukwekkend als een bedrijf überhaupt een website had! Het programmeren was toen het grootste en belangrijkste werk van de webdesigner, terwijl nu het marketingplan en de vormgeving van een website vooropstaan en programmeertaal een hulpmiddel is. In de huidige maatschappij kan een bedrijf niet meer zonder website. Ook is het veroorloofd dat de website er goed uitziet.

De ontwikkeling van een website, wat levert het op?

Door de enorme ontwikkelingen in webdesign afgelopen jaren is het steeds belangrijker geworden om een goede website te hebben. Een sterk marketingplan gecombineerd met een goed webdesignbureau zorgen voor een stijging van uw omzet. Het webdesign bureau kan er alles aan doen om uw website beter vindbaar te maken in de zoekmachines zoals Google. Het zogenaamde ‘SEO’ (Search Engine Optimization), zorgt ervoor dat mensen die op internet zoeken sneller bij uw website terecht komen. Een goede website laten ontwikkelen zorgt ervoor dat klanten zich vertrouwd voelen met uw bedrijf binnen enkele seconden.

Kosten van de ontwikkeling

Wat kost het om een website te laten maken? Dit ligt (natuurlijk) aan de webdesigner en aan de grootte van de website. Een website kan van €500,- tot €1.500,- verschillen, afhankelijk van de uurprijs van de webdesigner en het aantal pagina’s en toepassingen op de website. Sommige grote websites van hele grote bedrijven kosten tienduizenden euro’s, of nog meer.