ladybug

Webshop laten maken?

“Globeview maakt professionele en succesvolle webshops” Steeds meer mensen bestellen hun producten via internet. Vandaar dat ook steeds meer bedrijven zich richten op de verkoop van hun producten via internet. Een webshop laten maken heeft vele voordelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het draaien van meer omzet zonder al te veel werk?

Door de webshop groeit het bereik van uw winkel aanzienlijk. Niet alleen mensen die in uw omgeving wonen maar ook mensen aan de andere kant van het land, of zelfs de wereld, kunnen makkelijk uw producten bestellen en online betalen. U hoeft enkel de producten in te pakken en te versturen.

De mogelijkheden / voordelen van een webshop

  • 24 uur per dag open
  • Snel en betaalbaar
  • Groot bereik
  • Uitgebreid assortiment
  • Kosten besparen
  • Minder personeelskosten
  • Weinig onderhoud
  • Een extra verkoopkanaal naast uw winkel
Functionaliteiten van een webshop
Onze webshops zitten boordevol functionaliteiten. Teveel eigenlijk om hier te laten zien. Als u graag wilt weten wat de specificaties van onze webshops zijn klikt u op onderstaande knop.Functionaliteiten

Wat kost een webshop en hoe lang is de levertijd?

“Globeview biedt voor ieder budget een professionele webshop” Wij kunnen u een webshop aanbieden vanaf €1875,-. Globeview levert uitsluitend maatwerk, dit betekent dat wij vooraf niet precies kunnen zeggen wat een webshop u uiteindelijk gaat kosten. Eerst verdiepen wij ons in uw bedrijf en bepalen samen met u de functionaliteiten die in de webshop moeten zitten. U kunt alvast hier onze richtprijzen bekijken, voor een betere prijsindicatie kunt u een offerte aanvragen of contact met ons opnemen.

Kan ik mijn webshop zelf beheren?

Wij maken gebruik van het beste en gebruiksvriendelijkste open source CMS systeem, WordPress. Door gebruik te maken van dit systeem kunnen wij u zelf de regie laten voeren over uw webshop. Natuurlijk zorgen wij er wel voor dat u over de juiste kennis beschikt om uw webshop te beheren. Wij geven bij aflevering van het product een korte workshop waarbij alle belangrijke functies aan bod komen. Uit ervaring weten wij dat u deze kennis bijna direct zelf kunt toepassen. Heeft u toch nog ergens vragen over dan staan wij altijd voor u klaar, of wilt u naderhand nog een training volgen dan kan dat natuurlijk ook!

Meer bezoekers door zoekmachine optimalisatie

Zodra uw webshop online is wilt u natuurlijk ook dat er zoveel mogelijk bezoekers komen. Hiervoor moet u goed vindbaar zijn. Door het optimaliseren van de webshop zult u beter beoordeeld en hoger geplaatst worden door zoekmachines zoals Google. Omdat u beter vindbaar bent komen er meer potentiële klanten uit bij uw webshop.

Zelf een webshop testen?

Dat kan! Door middel van een demonstratie kunnen wij u laten zien hoe een webshop werkt. Neem u gerust even contact met ons op voor een demonstratie.

Wilt u hierover meer weten?

Bel dan 043 450 4006 of mail naar info@globeview.nl.

Dennis Schmets eigenaar van Globeview,

nodigt u graag uit voor een kopje koffie…