ladybug

Website laten maken?

“Globeview maakt uitsluitend succesvolle en betaalbare websites” Sinds 2003 maken wij professionele en betaalbare websites voor zowel kleine als grote bedrijven. Van de kruidenier op de hoek tot grote bedrijven met complexere wensen, alles is mogelijk bij Globeview.

Wist u dat meer dan 200 klanten door ons een website hebben laten maken? Een groot voordeel is dat als u een website laat maken door Globeview dat deze eenvoudig te beheren zijn en weinig kosten in onderhoud. Zo is bijvoorbeeld de software om uw website te beheren geheel gratis. Door uitsluitend maatwerk te leveren zorgen wij ervoor dat uw website goed aansluit bij uw doelgroep en tevens voldoet aan al uw wensen. Een professionele website laten maken kan bij Globeview voor ieder budget. Ons porftolio bekijken…

Voor ieder budget een professionele website laten maken?

De prijs van een website wordt bepaald door het volume ervan. Zodra dit bij ons duidelijk is kunnen wij u vrijblijvend en snel een gratis offerte toesturen. U kunt ook alvast onze richtprijzen bekijken.

Website laten maken, de kosten?

Bij ons betaalt u alleen de uren die wij werken aan uw website, u betaalt dus geen kosten voor het bekroonde content management systeem WordPress. Dit beheersysteem is geheel gratis verkrijgbaar. Hiermee kunt u vervolgens zelf eenvoudig uw website beheren. Ook kunnen wij uw website voorzien van snelle en betaalbare hosting. het is ook mogelijk om uw WordPress plugin`s te laten beveiligen en te updaten via een gunstig update abonnement.

 

website-laten-maken

 

Geïnteresseerd in ons werk?

Bij Globeview zijn we trots op onze klanten en ons werk. Wij maken uitsluitend maatwerk WordPress websites die perfect afgestemd zijn op de wensen en doelgroep van de klant. Tevens voorzien we veel klanten van hun drukwerk en andere grafische vormgeving. Zodat u alles makelijk bij één partij kunt neerleggen. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Bekijk dan eens ooks ons portfolio.
Hier vindt u een overzicht van klanten die recent bij ons een website hebben laten maken.

Wilt u hierover meer weten?

Bel dan 043 450 4006 of mail naar info@globeview.nl.

Dennis Schmets eigenaar van Globeview,

nodigt u graag uit voor een kopje koffie…