ladybug

Webdesign

Globeview te Gulpen in Zuid Limburg gaat verder dan webdesign

Als full service internetbureau hebben wij meer te bieden dan alleen een professionele website. Naast een functioneel en oogstrelend ontwerp richten wij ons ook op gebruikersgemak en resultaat. Wij zorgen ervoor dat een bezoeker snel zijn doel bereikt.

Maar wij kunnen ook verder gaan en de mogelijkheid bieden tot de aanschaf van een totaalpakket met o.a. een gebruiksvriendelijke unieke website, zoekmachine optimalisatie seo, online marketing, hosting en domeinnaamadvies domein registratie en hosting.

U heeft zelf de regie over uw website

Wij werken met Content Management Systems (CMS). Dat wil zeggen dat u, indien u dit wenst, zelf heel gemakkelijk de inhoud van uw website kunt beheren. Natuurlijk kunt u dit ook aan ons overlaten. Wij leveren tenslotte uitsluitend maatwerk.

Waar moet ik aan denken als ik een website wil laten maken?

Een website behoeft de nodige voorbereiding waarbij wij u uiteraard kunnen helpen. U dient een hoop vragen te beantwoorden. Wat is bijvoorbeeld het doel van uw website? Wat wilt u met uw website bereiken? Wat voor soort website moet het worden? Welke functies moeten er aanwezig zijn?

Meer over websites.

Heeft u er al eens aan gedacht om een winkel op het internet te openen?

Misschien speelt u met de gedachte een eigen winkel te openen. Maar dan liefst zonder al die vaste lasten zoals de huurkosten van een kantoor, of de kosten van water en licht. Die droom komt nu dichterbij, een webshop is hierbij de ideale oplossing. Meer over de voordelen en mogelijkheden van een webshop van Globeview lezen? Klik dan op de volgende link

Meer over webshops.

Uw website ook mobiel beschikbaar?

Steeds meer mensen zijn in het bezit van een smartphone. Uw klanten dus ook. Het is dus belangrijk dat uw website ook goed werkt op dit medium. Als u graag persoonlijk uitleg krijgt over de mogelijkheden dan staan wij u graag te woord. Wij kunnen uw bestaande site gedeeltelijk of in zijn geheel geschikt maken voor het mobiele internet.

Meer over mobiele websites.

Snel en vrijblijvend een aantrekkelijk geprijsde offerte ontvangen?

“Bij Globeview kunt u altijd terecht met al uw vragen” Heeft u vragen, wensen of wilt u telefonisch een nieuwe website bestellen dat kan op het onderstaande telefoonnummer.

T 043 450 4006

“Bezoek op afspraak ook mogelijk” Webdesign offerte aanvragen