Website voor Bonte Graphics uit Hoensbroek

Voor Bonte Graphics uit Hoensbroek mochten wij een nieuwe website maken met als opdracht een minimalistische webdesign. Als referentie punt hebben wij het logo gebruikt met haar mintgroene vlakken en lichte zwarte randen. Hiervan uit hebben wij het WordPress theme opgebouwd op basis van het Genesis  framework, maar eerst hebben wij een mockup getekend  van de gewenste indeling en met Adobe Kuler van Adobe de kleuren bepaald. Een goede basis dus voor een maatwerk website erg belangrijk voor een grafisch bureau zoals Bonte Graphics die haren sporen heeft verdien met vertalingen, tekstwissels, drukwerk en DTP-werk.

Hieronder de reactie van de klant over de verlopen samenwerking:

Om ons bedrijf online beter te kunnen presenteren, waren wij op zoek naar een internetbureau dat onze nieuwe website zou gaan ontwikkelen. Wij hebben ons via internet georiënteerd en zijn zo bij Globeview terecht gekomen. Na een aangename kennismaking zijn we direct van start gegaan met het project en zijn inmiddels erg enthousiast over het eindresultaat.
Wij vonden het bijzonder prettig dat er al vanaf dag 1 professioneel – vanuit gebruikersoogpunt – meegedacht werd door Globeview. Door de continue duidelijke communicatie en de flexibele opstelling van Globeview is onze website (www.bontegraphics.nl) naar tevredenheid tot stand gebracht. Wij kunnen nu zelf, snel en eenvoudig content op onze website plaatsen en zo onze (potentiële) klanten nauwer betrekken bij ons bedrijf.

Wij kunnen Globeview dan ook voor de volle 100% aanbevelen en zullen voor eventuele vervolgopdrachten uiteraard weer terugkomen bij Dennis en zijn team.