Responsive website laten maken.

Waarom moet ik een responsive website laten maken?

De term responsive website is tegenwoordig ondenkbaar online. U komt het steeds vaker tegen. Wat het precies is, leggen we hier uit

Ontwerp van uw responsive website

Een responsive website is een website die ideaal wordt weergegeven op elk soort apparaat. Smartphone, tablet of op uw pc. Voor uw bedrijf is het van belang dat uw website responsive is. Aangezien de diversiteit van de apparaten, waarmee mensen de website bezoeken, groot is. De website moet goed weergegeven worden op de apparaten.

Als de website responsive is, zorgt het ontwerp er automatisch voor dat de website op elk type apparaat juist weergegeven zal worden.

responsive-website-design

Pluspuntje responsive website

Misschien wel het belangrijkste pluspunt aan een responsive website, is dat de diverse zoekmachines kijken naar de kwaliteit van een website. Er wordt onder andere gekeken naar of een website responsive is. Deze websites krijgen namelijk een hogere positie in de beste zoekmachines, zoals Google.

Google is een goed voorbeeld hiervan. Zij vinden het belangrijk dat websites voldoen aan de nieuwste technologie. Responsive zijn speelt hier ook een grote rol. Er wordt uiteraard naar verschillende zaken gekeken die een rol spelen bij de uiteindelijke positie bepaling van een website. Bij Google is het duidelijk dat niet responsive sites uiteindelijk slechter vindbaar zijn. Dit kan u testen door middel van de mobile friendly tool van Google.

Hoe?

Een responsive website kan je op verschillende manieren maken. Tegenwoordig maken de meeste webdesigners gebruik van een speciale code genaamd “Bootstrap”, speciaal ontworpen door Twitter. Volgens de webdesigners is het gebruiken van deze code de beste manier om de website responsive te maken. Natuurlijk zijn er ook andere technieken die hierbij kunnen helpen. Globeview gebruikt een eigen code, gebaseerd op Genesis Framework dat naadloos responsive op WordPress aansluit. Een betere keuze volgens Globeview. voor websites met WordPress.

Extra’s als klant van Globeview

Als u klant bent van Globeview, kunt u “gratis” gebruik maken van onze codes. Deze codes hebben wij ontwikkelt om onze websites meer functionaliteiten te geven. Dit zal de conversie van uw website verhogen, wat gelijk staat aan meer sales!

Hoe werkt het?

U zal alleen de kosten betalen om uw website responsive te maken en het koppelen van onze code aan uw website. Een extraatje van de code is dat het de mogelijkheid bevat om meteen uw bedrijf te bellen, mailen of de locatie te vinden via Google Maps. Dit heet “Call to action”! Zou u het zich kunnen voorstellen, dat uw klanten met een druk op de knop doen, waarvan u hoopt wat ze doen? Een andere extra is het speciale social media menu. Alle buttons op een plek, deze code is een Must-have dus!

Wist u dat.. de meeste websites die Globeview gemaakt heeft al responsive zijn? Binnen enkele uren is uw website ook responsive gemaakt! Vraag Globeview voor de mogelijkheden.