Prijs alleen gewerkte uren voor uw website

Waarom u bij Globeview alleen de gewerkte uren betaalt

Bij Globeview kunnen wij u een professionele en succesvolle website aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs. Voor ieder budget maken wij een website welke bij uw wensen en ideeën past. Nu vraagt u zich natuurlijk af hoe het mogelijk is dat wij deze scherpe prijzen kunnen hanteren, aangezien u bij andere bedrijven over het algemeen meer moet betalen.

De reden is vrij simpel, bij Globeview betaalt u alleen de gewerkte uren. Wat dit voor u inhoudt? Stelt u zich voor dat wij een x aantal uren aan uw website hebben gewerkt, dan betaalt u alleen deze uren en verder niets. U ontvangt dan van ons een geheel complete en professionele website geheel toegepast op uw wensen. Al onze websites zijn maatwerk en van hoogwaardige kwaliteit. Tevens ontvangt u van ons betrouwbare hosting en het gebruiksvriendelijke programma WordPress. Hiermee kunt u zelf uw website beheren. Als kers op de taart leveren wij al onze klanten een uitstekende service en staan wij altijd voor u klaar.

Hoe wij dit voor u mogelijk kunnen maken

Omdat wij gebruik maken van de software van WordPress kunnen wij u deze scherpe prijzen aanbieden. Voor deze software betalen wij geen licentiekosten en daardoor wordt dit ook niet meegenomen op de factuur. Globeview zorgt er altijd voor dat u over de nieuwste versie van WordPress beschikt, iets wat wij zien als extra service.

Wat is WordPress

WordPress is een persoonlijk publicatie platform gefocused op gebruiksgemak en is geheel gratis. Het onderhouden van uw website via deze software is eenvoudig, omdat WordPress zeer gebruiksvriendelijk is. Wij zorgen ervoor dat uw website binnen WordPress wordt opgebouwd en geheel compleet bij u wordt afgeleverd. Indien gewenst kunnen wij u uitleggen hoe u WordPress dient te gebruiken voor het bijhouden van uw website.

Kortom, bij Globeview bieden wij u maatwerk, kwaliteit en service voor een betaalbare prijs!