owl

Zeggen hoe goed je wel niet bent, is niet onze stijl

"Dat doe je niet zelf maar laat je over aan anderen." Wij laten daarom graag onze tevreden klanten aan het woord, want we weten dat zij onze beste ambassadeur zijn. Een creatieve aanpak van een idee, uitgevoerd met vakmanschap en zorg, daarmee staan we graag in de schijnwerper. En service? Die is bij ons niet alleen spreekwoordelijk maar een vanzelfsprekendheid. Wilt u ook een testimonial invullen, klik dan hier.

Globeview heeft voor ons een mooie WordPress site gemaakt die goed aansluit bij de boodschap die we willen uitbrengen n.l. vakwerkverblijf in Zuid Limburg.
Door de keuze voor Globeview is het aantrekken van nieuwe gasten behoorlijk toegenomen. We kunnen alles zelf bijwerken en als er vragen zijn o.i.d. dan staan ze meteen als back up team klaar voor ons. Wij kunnen Globeview dan ook van harte aanbevelen

“Als directeur van een scholengemeenschap van VMBO tot gymnasium, met 1700 leerlingen, wilde ik een open en gebruiksvriendelijke website. Een andere belangrijke eis was dat de site ten alle tijde actueel moest zijn.
In overleg met Globeview hebben we de stap durven zetten om de site grotendeels zelf te gaan beheren. Globeview programmeert daarvoor een, wat ze noemen, content management system. Wij kunnen nu zelf alle roosterwijzigingen, ontwikkelingen op de school, buitenschoolse activiteiten en noem maar op bijhouden. We kunnen nu zelfs foto-albums maken en wijzigen, en bijvoorbeeld polls houden.
Kortom: we hebben het stuur zelf in handen en dat geeft een goed gevoel. En we vinden dat we een zeer vlotte uitstraling hebben op het internet. Het oog wil natuurlijk ook wat. We hebben een goede keus gemaakt door met Globeview in zee te gaan.”

John VandebergScholengemeenschap SophianumGulpen

“Hotel Bel Air had een beetje last van het Calimero-effect. “Dat is niet eerlijk, want zij zijn groot en ik ben klein.” Zoiets. Een pareltje in de hotellerie en restaurantwereld, maar ook even lastig te vinden als een echte parel. Ik baalde daar oprecht van. Nu ben ik gelukkig. Mijn geheim: met internet ligt de hele wereld aan de voeten van de Gulpenerberg! Hiep hiep halo, Calimero!
Globeview heeft ons de weg gewezen en geopend. Via een goed doordachte website weet Bel-Air nu het ongelooflijke aantal van bijna 50-duizend bezoekers per jaar te trekken. Kennis van de werkwijze van zoekmachines is daarbij een van de kritische succesfactoren geweest. Daar ben ik van overtuigd.
Elke euro die ik in internet heb geïnvesteerd, is goud waard geweest. Ik heb maar één grote fout gemaakt: ik had veel eerder moeten beginnen. Globeview bedankt!”

Michel LechnerHotel Bistro Bel Air

“Globeview” Dennis Schmets, heeft ons een perfecte website gebouwd en ontwikkeld. De lay-out en de stijl van de site sluiten precies aan op onze bedrijfsfilosofie van ons mobiele restaurant “De Krux”. Om een nieuw product te bedenken en te ontwikkelen en dit vervolgens te realiseren is een ding, maar het vervolgens succesvol te vermarkten is een heel wat complexer verhaal. Globeview en zijn team hebben ons in ieder geval een héél stuk in de goede richting geholpen. Met name wat de vindbaarheid op het internet betreft.
Nu ons bedrijf 4,5 jaar operationeel is en onze naam een begrip aan het worden is in de horeca, willen we ons iets meer gaan toeleggen op kookworkshops, wijnproeverijen, truffeldemonstratie etc. We zijn er dan ook van overtuigd dat globeview ook in deze een goede en serieuze adviespartner zal blijven.

Veel succes

Team de KruxDe KruxValkenburg

In mijn samenwerking met Globeview heb ik mogen ervaren dat men vanaf het begin van het traject meedenkt met de klant om uiteindelijk te geraken tot een commercieel zo aantrekkelijk mogelijke website. Tevens is men niet te beroerd om hierbij allerlei hand- en spandiensten te verrichten. Alles in het belang van de klant. Kortom een prettige business to business partner.

“Wij maakten in het jaar 2005 kennis met het bedrijf Globeview van Dennis Schmets. Aanleiding voor dit contact was onze wens een website te laten bouwen voor de verkoop van Designverlichting. Het resultaat van deze kennismaking was het ontstaan van een voor die tijd stijlvolle moderne website die eruit zag als een webshop en gebruik maakte van de nieuwste technieken op het gebied van webdesign.
De positieve ervaringen met Globeview in die periode en de ondersteuning die wij kregen in de daarop volgende jaren bij het perfectioneren van onze website zorgden ervoor dat wij kunnen terugkijken op een commercieel succesvolle periode. Onze verwachtingen werden meer dan vervuld.
Het positieve gevoel dat wij overhielden aan de realisatie van onze eerste website was voor ons doorslaggevend om in april 2011 voor de bouw van de Designtopics.nl webshop op basis van OS-Commerce software opnieuw te kiezen voor Globeview. Na een periode van overleg ten aanzien van het afbakenen van de functionaliteiten en het design van de nieuwe website ontvingen wij een concurrerende aanbieding. Binnen de afgesproken grenzen volgde de realisatie waarbij het team van globeview ook zorgde voor voldoende tegengas met als doel het gebruiksgemak en de uitstraling van de webshop te vervolmaken. Ik denk dat het eindresultaat wederom gezien mag worden.”
Dennis en het Globeview team, bedankt voor deze prestatie.

Luc HeiligersDesigntopicsGulpen

In 2006 heeft Globeview de hosting van onze domeinnamen, het onderhoud van onze toenmalige website etc. overgenomen. Toen bleek al snel dat wat ze toezeggen ook werkelijk doen.
In 2009 besloten we per 1 januari 2010 de naam van ons recreatiepark te wijzigen van Camping ’t Visoord naar Recreatiepark De Weuste. Hiervoor waren niet alleen andere domeinnamen nodig, maar moest er ook een nieuwe website gebouwd worden. Al na de eerste bespreking van onze wensen over de mogelijkheden en uitstraling van de nieuwe site voor Camping De Weuste, bleek dat zij heel goed aanvoelden welke informatie voor kampeerders belangrijk is en welk gevoel wij naar (potentiële) gasten die op zoek zijn naar een mooie camping in Twente wilden overbrengen.
Na drie jaar van deze mooie site gebruik te hebben gemaakt, vonden we het in het najaar van 2012 tijd om een nieuwe site te laten bouwen om zodoende met de tijd mee te kunnen gaan en om kampeerders nog makkelijker via de site te kunnen informeren. Aangezien we na al die jaren samenwerking nog steeds erg te spreken waren over de kennis en service van Globeview, hebben we Globeview weer de opdracht hiervoor gegeven, met als resultaat… wederom een zeer aansprekende en goed gebouwde internetsite voor Recreatiepark De Weuste.
We kunnen niets anders zeggen dan dat de prijs-/kwaliteitverhouding en klantgerichte instelling van Globeview na bijna 7 jaar, nog steeds erg goed is. Een oprechte pluim en nogmaals bedankt! Op naar hopelijk nog vele jaren goede samenwerking…

Santé Alumni Maastricht (SAM) is een nieuwe alumnivereniging voor afgestudeerden in de Gezondheidswetenschappen. Het was voor ons bij de oprichting belangrijk om meteen professioneel te werk te gaan en een breed platform te ontwikkelen. Wij wilden daarom een website die zoveel mogelijk mensen aanspreekt, met een frisse en professionele uitstraling. Wij kwamen na vele opties overwogen te hebben uit bij Globeview. Dit bedrijf kon ons namelijk een goede prijs bieden voor datgene waar wij om vroegen. Daarnaast was het bij Globeview mogelijk om op de website een directe verbinding met het sociale netwerk LinkedIn bijvoorbeeld te ontwikkelen, wat voor ons belangrijk was als extra optie binnen een reguliere website. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Globeview. Vragen of kleine problemen op de website worden snel behandeld en opgelost. Ook is het team gemakkelijk en snel te bereiken en waren ze bereid om mee te denken in de opzet van onze website.

Begin van dit jaar hebben wij het bedrijf Barca Voetbalreizen opgestart.
Voor iedereen die een wedstrijd van FC Barcelona wil meemaken in het imposante stadion Camp Nou, kan bij ons terecht voor de wedstrijdtickets. Verder boeken wij desgewenst de hotel overnachtingen in Barcelona en ook het boeken van de vlucht ernaar toe kunnen wij geheel naar wens van onze klanten voor hen vast leggen.
Een website is dan het eerste wat er gerealiseerd moet worden.
Vanaf het eerste gesprek met Dennis wist ik dat ik bij Globeview op de juiste plek was. Geheel naar mijn wensen is een website gerealiseerd waar ik ontzettend trots op ben en waarvoor ik al ontzettend veel complimenten heb mogen ontvangen.
Ook in de “zomerstop” wat het voetbal betreft zijn er nog enkele optimalisaties doorgevoerd waardoor de klantvriendelijkheid nog meer geoptimaliseerd is geworden.
Het is voor mij een genoegen om met Globeview samen te werken vooral ook omdat ik telkens weer verrast ben door hun manier van werken. Hun meedenken met mij om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen maakt het voor mij een plezier om met hen samen te werken.

Charles BouwensBarca Voetbalreizen

Wie naar een succesvolle website streeft, is bij de firma Globeview aan het juiste adres. Dennis en zijn team zorgen ervoor dat de website voldoet aan de wensen van de klant, maar houden hierbij nauwlettend een aantal algemene uitgangspunten in de gaten. Uitgangspunten waar een website aan moet voldoen, waar men als klant vaak geen weet van heeft. Vakmanschap is meesterschap. Dit proces vereist zorgvuldige aandacht. Want een website die niet aan de verwachtingen voldoet, kan een bedrijf een slechte naam bezorgen. Een website is immers het visitekaartje van het bedrijf. Er wordt rekening gehouden met specifieke doelgroepen en met welke rol zij een website bezoeken. Globeview ontwikkelde voor ons een homepage die de bezoeker ook echt het idee geeft dat hij welkom is en waarop in een oogopslag te zien is wat het bedrijf te bieden heeft. Eenvoud is hierbij het sleutelwoord. Eenvoud maar wel professioneel en aantrekkelijk. Een eerste indruk speelt een zeer belangrijke rol. De website die Globeview voor ons ontwikkelde oogt fris en modern en nodigt de bezoeker uit om verder te navigeren naar overige informatie. Door duidelijke taal en tekst kan de bezoeker direct zien waar ze door hen gewenste informatie kunnen vinden. Helder, overzichtelijk en begrijpelijk. Kortom, de website voldoet volledig aan onze verwachtingen. Nieuwsgierig geworden? Kijk en oordeel zelf. http://www.autorijschooljovluggen.nl Globeview, chapeau!

Verder willen we Dennis bedanken voor de persoonlijke betrokkenheid waardoor hij zich van velen onderscheid. Hij heeft jaren geleden aan de wieg gestaan bij de start van onze rijschool. Hij draagt zorg voor het ontwerp van de belettering van de lesauto, ontwikkelt visitekaartjes en ontwerpt voor ons het advertentiemateriaal. Alles in dezelfde huisstijl. Verder verzorgt Dennis de fotografie. Hij denkt mee en adviseert daar waar wij tekortschieten. Bij dit alles speelt kwaliteit en vakmanschap uiteraard een zeer belangrijke rol.

Globeview, bedankt voor de prettige samenwerking.

Jo & Annelies VluggenAutorijschool Jo VluggenGulpen

Bespaarbazaar – Winnaar Thuiswinkelawards 2011 + 2012 + 2013

Globeview heeft in 2008 onze eerste webwinkel gebouwd. We hadden al een tijdje plannen voor een webwinkel in energiebesparende producten. Dennis gaf ons het laatste zetje met een leuke domeinnaam en een scherpe aanbieding voor het bouwen van de shop.
Dennis bedacht een origineel ontwerp, zijn programmeurs bouwde de shop en wij gingen aan de slag met het plaatsen van producten en het vindbaar maken van de site. Bij het optimaliseren voor Google en het inzetten van allerlei andere kanalen voor het aantrekken van nieuwe bezoekers en klanten werd nauw samengewerkt met Globeview. In het begin kost het veel tijd, maar na een jaar begon het vruchten af te werpen.
Door de focus helemaal op internet te leggen hebben we veel klanten en interessante partners kunnen aantrekken, die je anders niet snel zou bereiken. Zo hebben we in een relatief korte tijd bijna 50.000 klanten verzameld. Bijna iedereen die iets nodig heeft zoekt het tegenwoordig zelf op internet en dat merk je pas echt als je goed gevonden wordt, met een goede website.
Wij zijn Dennis nog steeds enorm dankbaar voor het eerste zetje, de website (waar we nu nog steeds mee werken) en zijn enthousiasme waarmee hij ons wegwijs maakte op internet. Mede dankzij de hulp van Globeview konden wij twee jaar geleden onze vaste banen opzeggen en hebben we nu een mooi bedrijf, dat helemaal via internet is opgebouwd en nog dagelijks groeit.

Hans SchoenmakersBespaarbazaarVoerendaal

“In 2008 stonden wij op het punt om onze website te vernieuwen, maar we wisten niet waar naartoe. Hoe vind je een bedrijf dat voldoet aan je wensen, dat serieus naar je bedrijf kijkt, en dit alles kan vertalen in een website op internet.
Wij hebben bij diverse collega’s en zakenrelaties geïnformeerd en kwamen bij Globeview terecht. Een advies van zakenrelatie is hierin beter dan al die advertenties en spreuken op internet. Vandaar dat wij u via deze weg, Globeview willen adviseren als internet partner.
Na een eerste kennismaking klikte het direct. Na de eerste voorbeelden die we onder ogen kregen wisten we het zeker! Na enkele jaren de site online te hebben staan kunnen wij met recht zeggen dat het een succes is. Niet alleen maar een website bouwen, design, maar ook het advies, fotografie, internetmarketing, alles in 1 hand, kortom super!
Nadat wij hebben besloten een webshop te koppelen aan onze fysieke winkels hebben wij hiervoor wederom Dennis met zijn team van Globeview benaderd om dit te realiseren. Wij hebben er alle vertrouwen in dat ook dit project succesvol gaat worden!”

Roy SporkSpork TuinmeubelenSimpelveld

Om ons bedrijf online beter te kunnen presenteren, waren wij op zoek naar een internetbureau dat onze nieuwe website zou gaan ontwikkelen. Wij hebben ons via internet georiënteerd en zijn zo bij Globeview terecht gekomen. Na een aangename kennismaking zijn we direct van start gegaan met het project en zijn inmiddels erg enthousiast over het eindresultaat.
Wij vonden het bijzonder prettig dat er al vanaf dag 1 professioneel – vanuit gebruikersoogpunt – meegedacht werd door Globeview. Door de continue duidelijke communicatie en de flexibele opstelling van Globeview is onze website (http://www.bontegraphics.nl) naar tevredenheid tot stand gebracht. Wij kunnen nu zelf, snel en eenvoudig content op onze website plaatsen en zo onze (potentiële) klanten nauwer betrekken bij ons bedrijf.

Wij kunnen Globeview dan ook voor de volle 100% aanbevelen en zullen voor eventuele vervolgopdrachten uiteraard weer terugkomen bij Dennis en zijn team.

Max Bonte | Bonte Graphics Hoensbroek

Bedankt Dennis!

Globeview heeft een prachtige site gemaakt voor “De Heerlijkheid Vijlen”. Mede door je creativiteit, inzet en enthousiasme, heb je een geweldig resultaat neergezet met je team! Dit gecombineerd met mooie fotografie, de laatste kennis van techniek en Google wetenschap, gaat zeker voor succesvol bezoek zorgen.
Dank voor je betrokken enthousiasme en we blijven werken aan verdere uitbouw van de site. Ik heb zin om dit samen met jou te doen!

Bas HooglandDe Heerlijkheid VijlenVijlen

Als marktleider van premium Omega 3 supplementen waren we op zoek naar een bedrijf dat onze nieuwe website een premium look kon geven. Dat is zeer zeker gelukt.
De begeleiding van het team was, vanaf het begin van de briefing t/m de oplevering van de responsive website Minami.be, aangenaam, persoonlijk en professioneel.
Als men op zoek is naar een bedrijf dat meedenkt, transparantie toont in alle opzichten en een creatieve website strategy kan adviseren en creëren dan bent u bij Globeview aan het juiste adres.
Fair price, great results!

Armand Hermans

“Ik heb dertien prachtige vakwerkhuizen te verhuren. Ik weet dat ze fantastisch liggen, goed onderhouden zijn en gasten echt het gevoel geven dat ze thuiskomen. Maar hoe breng je dat over? Globeview had voor mij de oplossing. Virtual tours door Zuidlimburgs vakwerk. Sfeervolle foto’s, het gebruik van warme kleuren en duidelijkheid. Bezoekers die zich orienteren op de site van Geuldal raken zodoende vanzelf enthousiast. Ze zien wat ze kunnen verwachten, ze komen niet voor verrassingen te staan. De voorpret neemt toe met iedere muisklik. Als de mensen bellen, willen ze meteen boeken.”

Joep en Ans BeaujeanBeaujean VacancesGulpen

Als landelijk opererend ingenieursbureau Timmers  uit Gulpen waren we van mening dat eenvoudige constructieberekeningen veel toegankelijker en transparanter moesten worden voor potentiële klanten. Door Globeview werd ons geadviseerd dit via een webshop te realiseren waarbij de klant direct kan zien wat een berekening kost en wat hij hiervoor krijgt. Wij zijn hierover zeer content en bedanken Globeview voor de prettige en professionele samenwerking. In de eerste week kwam ook meteen onze eerste opdracht al binnen via de website.

Voor ons ICT bedrijf End2End It solutions uit Wittem waren wij op zoek naar een nieuwe website met een frisse look maar wel zakelijk.
Verder zijn wij van mening dat je moet doen waar je goed in bent en samenwerken met goede partners in je directe omgeving. Met Globeview hebben wij een goede partner gevonden die zowel onze website heeft gemaakt als voor onze klanten. Deze samenwerking heeft nu en zal in de toekomst zijn vruchten blijven afwerpen.

Pascal OligschlägerEnd2End IT Solutions

“Inmiddels zijn we ruim 3,5 jaar klant bij Globeview. Twee websites hebben ze al voor ons gerealiseerd. De eerste indruk van Globeview was persoonlijk, gastvrij, maar ook zakelijk. Zo kan ik hen na 3 jaar nog steeds betitelen.
Met schetsen en ideeen kwam ik binnen en Dennis vertaalde dit direct in een professionele site. In ons vak, styling en fotografie, willen we simpelweg dat de site er top uitziet. Dennis investeert tijd wanneer nodig en zorgt voor een snel antwoord of actie op onze vragen.”

Ineke DrooghaagVastgoed VerkoopstylingMechelen

Wij zijn de eigenaars van Gastenverblijf Bitseelberch in Slenaken.

Al enige tijd hadden wij plannen om onze oude website te vernieuwen. Na nogal wat zoekwerk in de regio zijn we bij Globeview uitgekomen. Voor ons was het belangrijk om de site grotendeels zelf te kunnen beheren. Zodoende zijn we in staat om onze website actueel te houden. Bovendien moest de website er “aantrekkelijk” en “uitnodigend” uitzien.

Dennis en zijn enthousiast team hebben een mooie en geheel vernieuwde website gebouwd die volledig aan onze wensen tegemoet komt.

Dick van Galen en Nina van de RijtBitseelberchSlenaken

“Ik wil je op deze manier bedanken voor de schitterende website die je voor ons hebt gemaakt over onze vakantiewoning te Vijlen. De nieuwe website geeft een reëel beeld van de vakantiewoning en het prachtige Limburgse heuvellandschap. De eerste dag dat de nieuwe website online was hadden we al een boeking, dit bevestigd dat Globeview wederom een goede keuze was voor het vernieuwen van onze website.”

Nel CleassensHoeve NelderhofVijlen

“Wij, van camping Gulperberg hebben een betrouwbare partner gevonden in Globeview, die ons op het gebied van internet verder heeft geholpen.
Maar er is meer. Ook visitekaarten en o.a. cadeaubonnen worden met gemak ontworpen en snel geleverd. Daar houden wij van. Globeview: een bedrijf die zijn afspraken nakomt.”

Bedankt

Fam. H.L.v.d. AarCamping Gulperberg PanoramaGulpen

“Globeview in de persoon van Dennis heeft een prima website gebouwd voor ons team ATAKK! (klimmen voor kliniek). Deze website was overzichtelijk opgebouwd en na een toelichting ook zelf goed bij te houden en te actualiseren. Zowel voor-, tijdens alsook na de beklimming van de Mont Blanc hebben we prima ondersteuning gehad van Globeview. Mede door onze website is de actie ‘klimmen voor kliniek’ tot een succes geworden.

Globeview bedankt!”

Klimmen voor KliniekKlimmen voor Kliniek

“Eenvoud, gebruikersvriendelijk, goed beeldmateriaal, geen poespas en alles passend bij onze huisstijl en sfeer, dat waren de sleutelwoorden die globeview meekreeg.
Wij zijn erg enthousiast over de nieuwe site. Jullie hebben geluisterd en zijn creatief bezig geweest met onze wensen.
De juiste uitstraling werd gevonden. Een goede overzichtelijke site, die als visitekaart fungeert.
In een oogopslag is te zien wat De Wingbergermolen te bieden heeft.
We willen Dennis en zijn team bedanken voor hun persoonlijke en soms “ eigenwijze” aanpak. Maar juist die eigenzinnigheid en het enthousiasme geeft iets extra’s. Bedankt.”

Stefan en Paulien PinckaersWingbergermolenEpen

Voor ons afslank en figuurcorrectiestudio Perfect Fit waren we op zoek naar een bedrijf met
genoeg kennis en ervaring om voor ons een professionele website te maken.
Na enig speurwerk kwamen we al snel bij Globeview terecht, en na het eerste kennismakingsgesprek met Dennis werd ons al snel duidelijk dat we aan het goede adres waren.
Met het know how van Dennis en zijn team kwamen we al gauw tot het gewenste resultaat.
Gemaakte afspraken werden nagekomen en de communicatie verliep ook uitstekend.
Het eindresultaat mag er dan ook zijn. Wij hebben nu een website precies naar onze wensen en gehuld in de professionele cover van Globeview.
Bedankt voor de prettige en constructieve samenwerking.

Team Perfect FitPerfect Fit studio VaalsVaals

Globeview, een bedrijf wat voor ons het onmogelijke mogelijk heeft gemaakt.
Binnen een eigenlijk onrealistische deadline toch een perfecte werkende website online zetten.
Met die klus kwam team Nick en Nina bij Globeview binnen. Dennis Schmets nam de klus met beide handen aan en zette zijn hele team erop. Resultaat; een prachtig werkende one-page website die onze verwachtingen zelfs overtrof.
Een professioneel bedrijf dat afspraken nakomt en communicatief erg vaardig is. Niet iedereen binnen team Nick en Nina was bekend met het beheren van webpagina’s.
Uiteindelijk heeft Globeview de website zo geprogrammeerd dat toch iedereen de site grotendeels zelf kan beheren.
Kwamen we er toch niet uit, dan konden we altijd rekenen op hulp.
Globeview is een compleet bedrijf wat niet alleen maar websites bouwt, maar ook heel goed berijpt hoe je van a tot z goed werk levert. Wij raden het werk van het team van Globeview dan ook zeker aan.

Team Nick en NinaNick en NinaZwolle

“Wij verkopen keukens met een Frans tintje. Omdat onze klanten erg tevreden zijn, willen we het liefst zoveel mogelijk mensen blij maken met een Franse keuken. Zien doet kopen. Don’t tell them, show them. Omdat een showroom van een keukenzaak nou eenmaal nooit groot genoeg is, hebben we de hulp van Globeview ingeroepen. Met maar één opdracht: laat zien wat we allemaal in huis hebben. En ik moet zeggen: Globeview is daar in geslaagd. We hebben een fraai verzorgde website, die volledig beantwoord aan mijn wensen. Om met een kok te spreken: het water loopt me daar zelf van in de mond…”

Huub en Joyce HerberichsPlankeukensGulpen

Onze samenwerking met internetbureau Globeview is zeer goed verlopen en we zijn dus ook zeer tevreden over onze nieuwe website die er nu veel dynamischer uitziet. Zowel grafisch als functioneel een schot in de roos. Korte lijnen in de communicatie en de know how maken dit internetbedrijf uniek in de regio.

BetsonBetsonGulpen

Ik wilde voor SOURCE coaching & advies een frisse en professionele website, met dito huisstijl.
In Globeview vond ik een deskundige, flexibele en betrouwbare partner.
En…….dat is helemaal gelukt.
Mijn wensen werden perfect vertaald naar design en dat is een hele knappe prestatie.
Globeview komt z’n afspraken na, heeft geduld (want ze weten als geen ander dat alleen het beste goed genoeg is), is snel en geeft aanvullende adviezen waar nodig of gevraagd.
SOURCE coaching & advies is dan ook meer dan tevreden met de diensten die Globeview heeft geleverd, dus
wil je kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid dan is Globeview de partner die je zoekt!

Peter HaenraetsSource Coaching & AdviesHeerlen

Wij, Taxi van Loo te Gulpen, wilden een vernieuwde moderne en responsive(schaalbaar) website laten maken.
Wij wilden ons opnieuw profileren als taxibedrijf uit Gulpen in onze regio Heuvelland met deze site.
Taxi van Loo heeft een modern wagenpark. De vervoersmogelijkheden variëren van regiotaxi en groepsvervoer tot luchthaven en rolstoelvervoer.
Wij kwamen in gesprek met Dennis Schmets (Globeview). hij adviseerde ons om een responsive mobiele website te laten maken. ‘’Als taxibedrijf moet de website overzichtelijk zijn en duidelijk contactgegevens en prijzen communiceren.”
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat dat Globeview ons heeft overhandigd. De website is simpel en overzichtelijk en ziet er zeker ook mooi uit. Onze dank voor de fijne samenwerking is zeker op zijn plaats.

G. van LooTaxi van Loo GulpenGulpen

Voor Jacuzzi Limburg wilden wij een goede website laten maken die helder en overzichtelijk is. Een website met het doel om potentiële klanten te informeren over ons. De Jacuzzi Limburg website moet uiteindelijk zorgen dat we klanten in onze winkel mogen ontvangen, die specifiek op zoek zijn naar een jacuzzi, spa of whirlpool in Limburg. Omdat we de tel al bijna zijn zoekgeraakt over het aantal website’s die we bij Globeview hebben laten maken, en de tevredenheid over Globeview, was het voor ons een logische keuze om dit weer bij Dennis en zijn team neer te leggen. Ik mag zeggen dat we alweer zeer tevreden zijn met het resultaat!

Roy SporkJacuzzi LimburgSimpelveld

Met Globeview hebben we al jaren een perfecte samenwerking. Goede communicatie, flexibel en begripvol. Ze maken heldere afspraken en komen deze na, lossen eventuele problemen snel op en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend! Kortom: een méér dan prima partner die we van harte aanbevelen.

Francios LeneartsMister MailMaastricht

De samenwerking met Globeview is zeer goed! Sinds dit jaar hebben we dankzij Dennis en zijn team, een nieuwe en bovenal frisse website voor de Gulpener Bierfeesten!

Nutrition Company , NOW Foods en Globeview; een gezonde samenwerking!

Nutrition Company is een bedrijf dat voedingssupplementen verkoopt, bijvoorbeeld actieve vitamines van Douglas Laboratories, of speciale supplementen zoals Phycosens, een vloeibare blauw-alg die veel gebruikt wordt door detox-therapeuten. Sinds kort hebben we daar het merk NOW Foods aan toegevoegd, een merk dat zich kenmerkt door hoge kwaliteit en betaalbare prijzen.

De webshop voor NOW Foods hebben we laten maken door Globeview, een full-service webdeveloper uit Gulpen. Onze keuze voor Globeview was er een gebaseerd op onze kernwaarden; Nutrition Company werkt graag samen met bedrijven die met dezelfde passie werken voor hun klanten, gedreven om een goed resultaat leveren. Lokale bedrijven hebben voor ons een pré, omdat we het fijn vinden om snel en persoonlijk te kunnen schakelen.

Nutrition Company kan u Globeview van harte aanbevelen indien op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare partner voor uw website of webshop.

Maurice HermansNutrition Company BV
globeview-bever-zijkant