Help ons om u te helpen

Om een website te laten maken of om veranderingen toe te passen is er overleg nodig. Het moet worden gemaakt op de manier die de klant wil. Mensen maken beslissingen en trekken conclusies op basis van gevoelens en meningen. Daardoor komt het vaak voor dat wensen niet volkomen duidelijk worden doorgevoerd of opgevat.

Die misverstanden blijven altijd aanwezig maar we kunnen er samen voor zorgen dat alles net wat gemakkelijker verloopt. Globeview werkt met programma’s om de communicatie tussen ons en onze klanten te optimaliseren.

Wat houdt dat in? Er zijn verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen. Elke boodschap is van andere waarde en grootte. Om de communicatie zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u ervoor kiezen om uw boodschap zo duidelijk mogelijk over te brengen. Wilt u een stuk tekst op uw website aanpassen? Een e-mail zou dan het gemakkelijkst zijn, zodat de tekst al getypt is. Wilt u iets op uw website van een bepaalde kleur veranderen of iets dergelijks? Bel dan even op! Er is niets zo moeilijk dan via de e-mail te melden dat het blokje net boven het andere blokje links onderin een andere kleur moet krijgen. Via de telefoon gaat dit veel makkelijker en meestal kunnen we de aanpassingen direct toepassen op uw website.

Skype is gratis software

Hiermee kunt u via de computer telefonisch contact met ons kunt opnemen. Een skypegesprek heeft vele voordelen.

  • Het is gratis, voor onbepaalde tijd
  • Informatie kan specifiek worden doorgegeven door het telefonisch contact
  • Mogelijkheid om tijdens het gesprek berichten te typen (bijvoorbeeld een link sturen)
  • Handig voor lange en korte gesprekken
  • Met ‘scherm delen’ kunnen wij op uw scherm meekijken, of u op het onze.

U kunt een gratis Skype account aanmaken en via een microfoon met ons bellen. Zo kunnen we zorgvuldig en snel een duidelijke verandering toepassen op uw website, wat in een keer duidelijk is en goed zal worden aangepast.

Naast Skype is er nog Teamviewer. Teamviewer is een uitgebreidere versie van de Skype-functie om het scherm te delen. Met Teamviewer kunnen wij uw muis besturen. Wanneer onze computers met een code zijn gekoppeld, kunnen we u op uw eigen scherm laten zien wat u moet doen om bepaalde handelingen uit te voeren.

We gebruiken Skype en Teamviewer al jaren om met onze klanten te communiceren. Voor uw gemak kunt u ons toevoegen aan uw Skype account en zo kunt u op de gemakkelijkste en helderste manier uw wensen aan ons duidelijk maken.

Help ons om u te helpen.

 

Hieronder links naar de programma’s.

Skype

Teamviewer