U kunt in uw bericht links toevoegen en bepaalde woorden klikbaar maken. Selecteer het woord (of woorden) dat u als klikbare link wilt gebruiken in uw bericht. Klik vervolgens op het link-knopje bovenin (zie onderstaande afbeelding).

Screenshot link toevoegen

Er komt een invulscherm in beeld. Bovenin plakt u de link waar het woord de gebruiker naar gaat leiden. Klik op ‘Link toevoegen’ en uw link is klaar.

 

Media toevoegen

Om een afbeelding toe te voegen aan een bericht, klikt u op ‘Media toevoegen’, links boven de tekst editor. U ziet een lijst van afbeeldingen die reeds geüpload zijn naar uw website. Maak een keuze uit een van deze afbeeldingen, of voeg een nieuwe afbeelding toe. Bovenaan kiest u dan voor ‘Bestanden uploaden’. U zoekt uw afbeelding op, voegt hem toe, en hij komt tussen de andere afbeeldingen te staan. Klik op uw afbeelding, rechtsonderin op ‘Invoegen in bericht’, en uw afbeelding staat erbij!

Het toevoegen van andere media, zoals video, audio, pdf– en andere bestanden, gaat op exact dezelfde manier. Uw mediabibliotheek bestaat uit alle soorten media.

Wist u dat wij ook Wordpress cursussen geven?

Bel 043 450 4006 of mail naar info@globeview.nl.

Dennis Schmets eigenaar van Globeview,

nodigt u graag uit voor een kopje koffie…