slak

Zoekmachine optimalisatie

Wat is SEO?

“Betere vindbaarheid verhoogd de omzet” Zoekmachine optimalisatie – ook wel SEO genaamd – is simpel gezegd het beter vindbaar maken van uw website bij zoekmachines als Google. SEO zorgt ervoor dat uw website bij het zoeken op bepaalde keywords (zoekwoorden) beter wordt gevonden. Ook kunt u hierdoor bovenaan bij de zoekresultaten van Google komen te staan. Omdat u hoger aangeschreven staat bij Google zult u meer bezoekers ontvangen. Dit helpt uiteraard aanzienlijk bij het verkopen van diensten of producten. Zoekmachine optimalisatie kan u dus veel geld opleveren. Bekijk hier onze SEO prijzen.

Hoe maken wij u website vindbaar?

“Door zoekmachine optimalisatie toe te passen via de richtlijnen van Google” De website wordt zo aangepast dat deze goed aansluit bij de zoekwoorden waarop u wilt dat deze gevonden wordt. We zullen u verder niet lastig vallen met alle technische termen die hierbij komen kijken. Eén ding dat u wel moet weten is dat het voor zoekmachines interessanter is om uw website te bezoeken als u deze regelmatig bijwerkt. SEO is dus geen eenmalig project maar iets dat regelmatig moet worden bijgehouden en bijgesteld.

Teksten die de vindbaarheid van uw website verhogen

Wij bieden u de mogelijkheid om ons uw teksten te laten schrijven. Wij beschikken over professionele tekstschrijvers die uw teksten optimaliseren voor de zoekmachines, maar vooral ook voor de bezoeker. Duidelijke en prettig leesbare teksten zijn zeer belangrijk. Als uw teksten niet duidelijk zijn kan een lezer afhaken en verliest u misschien wel een potentiële klant. Neem contact met ons op als u meer over deze dienst wilt weten.

Hoe lang duurt het voordat mijn website goed vindbaar is?

Vaak wordt er gedacht dat, als een website zoekmachine geoptimaliseerd is, er direct resultaat te zien is. Dit is echter niet het geval. Het kan soms weken tot maanden duren voordat het optimale resultaat is bereikt. Wat u vooral moet hebben is geduld. Als u vervolgens eenmaal hoog staat aangeschreven, dan vooral zo blijven doorgaan: “De aanhouder wint!”

Wilt u hierover meer weten?

Bel dan 043 450 4006 of mail naar info@globeview.nl.

Dennis Schmets eigenaar van Globeview,

nodigt u graag uit voor een kopje koffie…