slak

Webteksten

Sprekende teksten op uw website

“Een leesbare tekst die klanten kan over halen” Aan uw website stelt u hoge eisen. Daar horen sterke webteksten bij, die de aandacht van de lezer trekken en deze weten vast te houden.

Hulp nodig bij uw teksten?

U kunt uw teksten voor uw website zelf aanleveren. Wordt u liever ondersteund bij het schrijven, dan kan dat bij Globeview op verschillende manieren.

Wat kan een tekstschrijver voor u doen?

Redigeren van door u aangeleverde teksten:

“Door teksten met spelfouten en niet lopende zinnen verlies je gebruikers” U levert de teksten aan om ze te laten controleren op schrijffouten, niet goed lopende zinnen en onjuiste woorden.
Tarief € 45,- per uur

Verlevendigen van teksten:

U levert de basisteksten aan en de tekstschrijver brengt er meer leven in door ander taalgebruik en krachtige formuleringen. Het is ook een soort check: Ben ik duidelijk genoeg, zijn mijn teksten niet te lang, gebruik ik niet teveel jargon?
Tarief  € 60,- per uur

Uitbesteden van uw teksten

De tekstschrijver bespreekt in een briefing welke inhoud, uitstraling en impact uw tekst moet hebben. Vervolgens ontvangt u de conceptteksten per mail. Op basis van uw feedback worden de teksten naar wens aangepast. Tot u tevreden bent.
Tarief  € 60,- per uur. Geschatte tijd tussen 4 en 8 uur per website.

Teksten voor zoekmachine optimalisatie

Via artikelen, branche en doelgroep belangrijke woorden (tags), vergroot u de vindbaarheid van uw website bij zoekmachines.

U levert de tekstschrijver een onderwerp of een kader aan, evenals ongeveer 10 relevante woorden. De tekstschrijver schrijft daarmee een artikel (300 woorden) dat u kunt (laten) plaatsen op uw site. Het loont de moeite om een aantal artikelen in te zetten voor een hogere ranking. De tekstschrijver kan u helpen bij het kiezen van de onderwerpen en het kader.

Zoekmachine optimalisatie tarieven:

  • € 120,- voor 1 artikel
  • € 100,- per stuk voor 2 artikelen
  • € 80,- per stuk voor 3 of meer artikelen

Onze tekstschrijvers

Hebben jarenlange ervaring met het schrijven, verlevendigen, en redigeren van teksten. Ze kunnen zich goed inleven in uw bedrijf, uw bedrijfscultuur en uw gewenste presentatie naar buiten.
Contact: info@karinfrints.nl of 06-51616529

Wilt u hierover meer weten?

Bel dan 043 450 4006 of mail naar info@globeview.nl.

Dennis Schmets eigenaar van Globeview,

nodigt u graag uit voor een kopje koffie…