slak

Wat is hosting?

“Professionele en veilige hosting voor uw website of webshop” U heeft een website laten maken, deze moet natuurlijk ook te bereiken zijn. Hiervoor heeft u een domeinnaam en hosting nodig. De domeinnaam is het webadres dat naar uw hosting verwijst. Zonder een domeinnaam kan uw website niet gevonden worden. Hosting en Domeinnamen behoren tot de diensten van Globeview.

Hosting is een abonnement om uw website op het internet te kunnen plaatsen. In een abonnement van Globeview zit een e-mailpakket, spamfilter, webmail, en website statistieken.

Onze hosting pakketten

“Voor iedere website een gepast hostingpakket” Wij hebben voor u een aantal pakketten samengesteld die u via onderstaande knop kunt bekijken. Natuurlijk zouden wij geen maatwerk leveren als u niet kunt afwijken hiervan. Neem gerust contact met ons op als u specifieke wensen heeft. Globeview kan voor u een persoonlijk hosting pakket samenstellen dat op uw website is afgestemd. Zo heeft u alles onder één dak en betaalt u niet voor producten die u niet nodig heeft.

Hosting pakketten

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een domeinnaam?

Het is belangrijk dat uw domeinnaam gemakkelijk is te lezen, schrijven en te onthouden. Verder moet deze ook passen bij uw bedrijf. Een goede domeinnaam kan cruciaal zijn voor het succes van uw website of webshop.

Wij geven onze klanten gratis advies over het kiezen van een domeinnaam. Eén tip die wij u nu al mee willen geven:

“De concurrentie ligt op de loer. Wij zien een domeinnaam als een stukje grond. Zorg ervoor dat u tijdig uw stukje grond registreert. En misschien ook dat stukje grond ernaast. Zo kunt u in de toekomst uitbreiden zonder dat de concurrentie u in de weg zit. Alle domeinnamen die u registreert kunt u laten doorsturen naar uw eigen website.”

Wilt u hierover meer weten?

Bel dan 043 450 4006 of mail naar info@globeview.nl.

Dennis Schmets eigenaar van Globeview,

nodigt u graag uit voor een kopje koffie…